Skab glæde - giv et citygavekort

Silkeborgs populære citygavekort kan anvendes i mere end 100 butikker i både Silkeborg og Kjellerup.

Gavekortet er den perfekte gaveidé når du skal være sikker på, at gaven ikke skal byttes.

Kortet kan rumme beløb fra 100 kr. (250 kr. ved online gavekort) til 3.000 kr. og samme kort kan bruges i flere butikker.

Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

Gavekortet kan benyttes i størstedelen af HandelSilkeborgs butikker. Under medlemsbutikker kan du se hvilke.

Køb DIT GAVEKORT

Gavekortet kan også købes fysisk hos Louis Nielsen, Skoringen, Føtex på Torvet og Nørrevænget samt på kontoret hos HandelSilkeborg.

*Ved køb af gavekort fysisk er der et gebyr på 15,- 

Køb dit GAVEBEVIS online


Køb dit gavebevis online her!

Hvis du oplever problemer med din onlinebestilling eller har yderligere spørgsmål vedr. gavekort rettes dette til HandelSilkeborg,

skriv til

tlf. 53 77 08 80

Du køber gavekortbevis, som du modtager som en gavekortkvittering pr. mail, dette skal veksles om til et fysisk gavekort hos en af de 4 gavekort salgssteder. Louis Nielsen, Skoringen, Føtex på Torvet og Nørrevænget samt på kontoret hos HandelSilkeborg. 

*Ved køb af gavekort fysisk er der et gebyr på 10,- 

 

Gavekort som firmagave

Vil du give gavekortet som firmagave, som forening eller i en anledning, hvor du skal bruge flere stk. kan du bestille direkte hos HandelSilkeborg via og modtage faktura.

Følgende forretninger modtager gavekortet

 

Handelsbetingelser

Silkeborgs City Gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet på samme måde som et betalingskort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort, men gavekortet har samme risiko forbundet med sig, som hvis du betaler med kontanter. Taber du gavekortet, så er det nemlig ikke muligt at spærre det. Kortet er ikke personligt- så taber du det, så kan det bruges af andre.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet City Gavekortet.

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 250,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

City Gavekortet  udbydes af:

HandelSilkeborg
Torvet 2A
8600 Silkeborg
Tlf. 5377 0880
Cvr.nr. 1477637
E-mail:

Betaling

Du kan anvende de betalingskort, som fremgår af betalingsmodulet.

Din betaling håndteres af NETS (betalingsmodul).

NETS håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført eller det fysiske gavekort afsendes.

Kvittering

Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail, så din bekræftelse når frem til den korrekte mailadresse.

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe handelsbetingelserne ud, så du kan se grundlaget for den aftale, du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet. De gældende handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.handelsilkeborg.dk.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Handelsilkeborg, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Priser og moms:

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode

Gavekortet/beviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Indehavere af elektroniske gavekort kan inden udløbet af de elektroniske gavekort og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi ved at kontakte udbyderen, jf. kontaktinformationen.

Der opkræves gebyr i forbindelse med indløsning eller ændring af gavekortet som udgør kr. 25,00.

Saldo

Saldo på gavekortet kan ses på https://ws2.xssmail.dk/Giftcards/SaldoRequest/Sparbank_SaldoRequest.jsf

Reklamation

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag, du gennemfører betalingen eller fysisk modtager forsendelsen.

Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekort, bedes du hurtigst muligt pr. mail orientere om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag, du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning kontakte/sende gavekortet tilbage til følgende adresse: HandelSilkeborg, Torvet 2A, 8600 Silkeborg, senest 14 dage efter modtagelsen.

Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage, efter vi har modtaget din henvendelse/forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyses i mailen/forsendelsen.

Persondatapolitik

Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

Aktivering af gavekortet

Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved gennemførsel af betaling.

Anvendelse af gavekortet

City Gavekortet er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Silkeborg.

Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor at bære ansvaret for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via HandelSilkeborg administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Ønsker du at klage

Har du problemer med gavekortet/beviset eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

HandelSilkeborg
Torvet 2A
8600 Silkeborg
Tlf. 5377 0880
E-mail:

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail .

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse .

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Lovvalg og værneting

Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark medmindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden

Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 10/2-2022.

Top
Thrane.nu