Silkeborg Vinfestival

15.06.2024 10:00 - 16:00
Torvet, 8600 Silkeborg, Danmark

HandelSilkeborg og Vinspecialisten byder velkommen til et af årets mest fantastiske begivenheder for vinelskere - Vinfestivalen på Torvet i Silkeborg! Sæt kryds i kalenderen d. 14. & 15. juni og vær klar til to dage med udsøgte vine fra leverandører i både Danmark og udlandet.


Fredag d. 14. juni: Kl. 14.00-20.00
Lørdag d. 15. juni: Kl. 10.00-16.00


Denne festival er skabt med hjertet for alle, der sætter pris på god vin og ønsker at udforske nye smagsnuancer. Fra dybe rødvine og sprudlende champagne til sommerlige hvidvine – der er noget for enhver smag.
Nyd de lækre dråber i det store telt på det smukke Torvet i Silkeborg, hvor du vil møde leverandører og butikker, der brænder for at dele deres passion med dig. Det er en enestående chance for at dykke ned i vinens verden, lære mere om de forskellige sorter, og måske endda finde din nye favorit.

Billetter er tilgængelige nu! Sikr dig din adgang til en weekend fyldt med smagfulde oplevelser, hvor du kan nyde godt selskab, inspirerende samtaler og naturligvis, uovertruffen vin.


Køb din billet nu og inviter vennerne med til en uforglemmelig weekend, hvor vin er i centrum:https://silkeborgvinfestival.dk/

Top